Ta hand om din bil

Likaväl som vi tar hand om oss själva så bör vi sköta om våra bilar så att de fungerar och håller när vi är ute efter vägarna och kör. Ska vi dessutom ut på en långkörning så är det extra viktigt att allt är som det ska med vår bil så inget oplanerat händer efter vägen.

Eget fix med bilen

Meka hemma är det inte alla som har möjlighet till, famförallt om man inte har någonstans att hålla till. Med ett eget garage så ser det ehal annorlunda ut, då kan man rulla in och hålla på med sin bil under tak och i värmen. Du hittar reservdelar hos Mekster online som du beställer och får hemskickat på 1-2 dagar. Fördelar med att kunna fixa problemen själv är att du kan snabbt åtgärda om reservdelar finns hemma.

Lämna in till verkstad

Har man inte kunskaperna till att skruva med sin bil så får man lämna in den till en verkstad, det finns många duktiga mekaniker runt om i landet som inte vill något annat än att du ska lämna in din bil till dessa. Mindre och större verkstäder som har den kunskper som du kanske saknar. Genom att lämna in bilen så får du oftast garantier på jobbet om något inte skulle fungera efter du hämtat ut din bil.