Dags för underhåll av din ATV

Givetvis vet vi alla vad som ingår inom ramen för motorsport. Här handlar det om snabba bilar och motorcyklar. Faktum är dock att motorsport kan vara så mycket mer. Om du varit utomlands de senaste 20 åren kanske du har sett att det finns många ATV-banor och uthyrning av ATV.

Här bygger det på att köra fyrhjuling också är en mycket populär sport. Kanske har den inte uppmärksammats så mycket i Sverige. Trots det är ATV populärt och det finns inte mycket som slår ett race i skogen. Precis som med en bil och motorcykel måste du underhålla ditt fordon. Det ska du alltid göra med delar och tillbehör från ATV Vision. På så sätt får du alltid kvalitet till rätt pris.

Att köra ATV mitt i stan

De flesta ägare av en fyrhjuling brukar inte bry sig om att registrera den. Här går det alldeles utmärkt om de bara åker på inhägnad mark eller privat mark. I det fall du vill köra din ATV mitt i stan, kräver det att den blivit registrerad som ett fordon.

Faktum är att du också måste ha en speciell förarlicens för att köra fyrhjuling i stadstrafik. Ja, om du nu inte har ett vanligt körkort för personbil, det vill säga.